De outdoor escape games

Uit ervaring weten we dat onze spellen met teams van maximaal 6 personen te spelen zijn. Echter, de optimale ervaring beleef je met 4 of 5 personen.

Geef tijdens de boeking aan met hoeveel teams je wilt spelen.

De lengte van de missies zijn ongeveer 2 uur. Voordat je begint krijg je een korte introductie over de werking van de iPad.

Net als een escape room ontdek je tijdens de missie wat de bedoeling is. In totaal ben je ongeveer 2,5 uur onder de pannen.

Je zwembroek, een goed humeur en we vertellen nog niet wat we gaan doen.

Zonder dollen: Alles wat je nodig hebt is jezelf, je team en een paar goed geoliede hersenen. Wij regelen de rest. Maak je geen zorgen.

Nee, sorry. De prijs die wordt afgerekend in het boekingsproces op onze website is exclusief eten en drinken.

Onze spellocaties hebben genoeg mogelijkheden om jullie ervaring uit te breiden met een hapje en een drankje. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Natuurlijk. We willen dat iedereen in gala komt. Grapje! Kom zoals je wilt. Bedenk dat je ongeveer 2 kilometer moet lopen. Hoge hakken is dan misschien niet de beste keuze.

Tijdens het spel is drugs- en/of alcoholgebruik verboden.

Wanneer bij aanvang van het spel een medewerker van Hero Adventures twijfelt aan de gesteldheid van een deelnemer, dan heeft de medewerker het recht deze deelnemer te weigeren zonder restitutie.

Na het spel smaakt dat biertje nog veel beter weten we uit ervaring.

We gebruiken in onze games geen voorwerpen of verlichting die mensen met epilepsie kunnen beïnvloeden.

We kunnen alle spellen van begin tot eind rolstoelvriendelijk maken. Neem hiervoor contact met ons op.

Nee, we noemen onze games niet voor niks ‘real life’. Je mag elk middel gebruiken om je missie tot een goed einde te brengen.

Tuurlijk mag dat! Vertel ze hoe fantastisch je dag was en vertel ze over je ervaring, maar verklap niet de geheimen. Beschouw jezelf tot geheimhouding verplicht. Gun je vrienden ook dit plezier.

Onze spellen worden gespeeld in de buitenlucht. Daar zijn ook andere mensen, auto’s, fietsers. Je bent zelf verantwoordelijk voor je veiligheid en dat van je team.

Denk er dus om dat je je, ondanks het spelelement gewoon in de echte wereld begeeft en dat je je aan de verkeersregels moet houden.

Kijk dus uit met het oversteken. Kijk links, kijk rechts, en nog een keer links.

Algemene info

Onze spellen zijn geen escape rooms. We gebruiken het concept van escape rooms om buiten een compleet andere ervaring neer te zetten. Lees meer op deze pagina: Wat is een escape room?

In onze games gebruiken wij Augmented Reality. Lees meer op deze pagina: Wat is Augmented Reality?

Geocaching is schatzoeken met GPS. Lees meer op deze pagina: Wat is geocaching?

Serieus? Het wordt tijd dat je een frisse neus haalt. Boek hier een game.

Onze spellen zijn elke dag te boeken en te spelen tussen 9:00 en 18:00. In de zomer bieden we missies aan tot 21.00. Bekijk ons boekingssysteem voor de beschikbaarheid.

We zijn elke dag telefonisch bereikbaar tussen 8:00 en 18:00. Natuurlijk kun je ook gewoon een mailtje sturen naar [email protected]. Vinden we leuk.

Hero Adventures heeft geen bezoeklocatie. We zoeken de perfecte locaties voor onze games en gaan een samenwerkingsverband aan met de juiste partner in die omgeving voor de optimale beleving. 

Boeken

Elk spel is elke dag te boeken op onze website. Elk spel wordt elke dag op meerdere momenten aangeboden. De up-to-date beschikbaarheid wordt in het boeksysteem weergegeven.

Voor groepen groter dan 24 personen of een missie op maat kun je een mail sturen naar [email protected] of bellen naar 085-0603666. Je kunt natuurlijk ook hier een bericht naar ons versturen.

Stuur ons even een mailtje naar [email protected] of geef ons een belletje op 085-0603666 als je een missie wilt spelen met meer dan 24 personen. We maken dan een prijs op maat.

Voor groepen t/m 24 kan er geboekt worden in ons online boeksysteem op onze website.

Het wijzigen van het aantal personen dient minimaal 120 uur voor aanvang doorgegeven te worden. Daarna is restitutie niet meer mogelijk.

Een geboekte missie mag maar 1 keer gewijzigd of verplaatst worden, na wijzigen of verplaatsen van reservering is er geen annulering of restitutie meer mogelijk.

Tuurlijk kan dat. Annuleren is tot 120 uur voor aanvang kosteloos. Het bedrag wordt dan binnen 30 dagen teruggeboekt.

Daarna is restitutie helaas niet meer mogelijk.

Dit is een lastige vraag. Het ene kind is de andere niet. 

Het is onze ervaring dat onze spellen ongeschikt zijn voor een team met alleen maar kinderen. We hebben families voorbij zien komen met 8-jarigen die soms inzichten hebben, waarmee puzzels opgelost werden. Het gaat dus om team-work. Iedereen van het team draagt bij om de missie tot een goed einde te brengen.

Wat je ook besluit: minderjarigen worden enkel toegelaten onder begeleiding van een persoon van 18 jaar of ouder.

Zeker! We hebben oma er graag bij. Als oma nog kwiek genoeg is om in ongeveer 2 uur 2 kilometer af te leggen, dan is ze met haar jarenlange ervaring in woordzoekers een uitstekende aanvulling op je team.

Opa is ook welkom.

Wijzigingen bij extreem slecht weer is alleen in overleg mogelijk. We zijn heel flexibel en we willen de optimale ervaring voor al onze games. Er is dus veel mogelijk. Neem gewoon even contact met ons op. Dan kijken we wat we voor je kunnen doen.

Het kan iedereen gebeuren. We raden dan ook aan om zeker een half uur van tevoren aanwezig te zijn. Mocht je onderweg nog tegenslag krijgen, dan is dat enigszins op te vangen.

Mocht je desondanks toch te laat zijn, dan kan er worden besloten de activiteit in te korten in verband met teams die na jullie starten.

Bij meer dan 30 minuten te laat, kunnen we, hoe erg we het ook vinden, besluiten om het spel te annuleren. Er is dan geen restitutie mogelijk. 

Open chat
1
💬 Hulp nodig?
Hoi 👋 Kunnen we je helpen?
Powered by