Escape room games in de buitenlucht

Wat zijn escape rooms?

Escape rooms zijn de laatste jaren enorm in populariteit toegenomen. Ze zijn spannend, prikkelen de zintuigen en laten je hersenen werken. Deze escape games worden gespeeld in 1 of meerdere kamers. Jij en je team worden opgesloten in deze kamer(s) en jullie moeten in een bepaalde tijd (vaak een uur) zien te ontsnappen.

Door het zoeken naar sleutels, codes en aanwijzingen én door het oplossen van puzzels en raadsels kom je steeds dichter bij de uitgang.

Waarom outdoor?

Ondanks de extra spanning die een afgesloten kamer met zich mee brengt, heeft het spelen van deze ontsnappingsspellen in de buitenlucht zo zijn eigen unieke ervaring en voordelen. Zo kan er buiten met grotere groepen worden gespeeld. Door de beperkte ruimte in een escape room zijn de meeste escape rooms tot maximaal 6 personen te spelen.

Een bijkomend voordeel van het spelen van outdoor escape games is dat ze overal te spelen zijn. Bij het organiseren van deze spellen zijn we niet beperkt tot één locatie. Zo zijn de spellen dus helemaal te personaliseren naar de wensen van het gezelschap.

Real Life

We zijn sociale dieren. De interactie die je hebt met andere mensen, terwijl je midden in het centrum van een stad als een geheim spion de wereld aan het redden bent, is met geen pen te beschrijven.

Het werken met augmented reality, een virtuele, maar voor andere mensen onzichtbare laag over de echte wereld, geeft het spel een extra dimensie. Het levert grappige, spontane en onverwachte situaties op die je tijdens het spelen van een indoor escape room niet zult ervaren.

Open chat
1
💬 Hulp nodig?
Hoi 👋 Kunnen we je helpen?
Powered by