Wat is Augmented Reality (AR)?

Augmented Reality

Iedereen kent Virtual Reality. Compleet ondergedompeld in een virtuele wereld. Geen enkel besef meer wat er in de ‘echte’ wereld gebeurd. Augmented Reality gebruikt de echte fysieke wereld die we allemaal kennen om er vervolgens een virtuele laag overheen te leggen. In onze ervaring is AR het beste van 2 werelden. Een fantastisch ingrediënt voor de gaming industrie.

Pokémon

Pokémon is wel het bekendste voorbeeld van AR. Als één van de eerste games ter wereld kun je jagen op virtuele wezens in je voortuin, het plaatselijke parkje of tijdens je vakantie in Spanje. Allemaal mogelijk gemaakt door de techniek in de mobiele telefoons van tegenwoordig.

Interactie

Wij bij Hero Adventures zijn overtuigd dat interactie met mensen en hun omgeving de basis blijft, maar dat de digitale, virtuele wereld ons kan helpen om de wereld interactiever te maken. Denk aan navigatie en aanwijzingen op de voorruit van de auto. Of een chirurg die veel preciezere keuzes kan maken door gebruik te maken van een AR-bril.

Voor ons als game designers is het de ultieme tool om interactieve en spectaculaire elementen toe te voegen aan onze outdoor avonturen. Onzichtbaar voor de mensen om je heen, maar een extra dimensie voor jouw ervaring.

Open chat
1
💬 Hulp nodig?
Hoi 👋 Kunnen we je helpen?
Powered by