De outdoor games

Onze spellen zijn te spelen met teams van 2 tot 10 personen. Elk spel en gezelschap is verschillend en daardoor is er niet echt een optimaal aantal voor de games. Zelf adviseren we teams van 4 tot 6 personen, maar neem dat maar met een korreltje zout. Uiteindelijk bepaal jij met hoeveel personen je in een team speelt.

Geef tijdens de offerte of boeking aan met hoeveel teams je wilt spelen.

De lengte van de outdoor games zijn ongeveer 1,5 tot 2 uur. Voordat je begint krijg je een korte introductie over de werking van de iPad.

Je zwembroek, een goed humeur en we vertellen nog niet wat we gaan doen.

Zonder dollen: Alles wat je nodig hebt is jezelf, je team en een paar goed geoliede hersenen. Wij regelen de rest. Maak je geen zorgen.

Nee, sorry. De prijs die wordt afgerekend in het boekingsproces op onze website is exclusief eten en drinken.

Onze spellocaties hebben genoeg mogelijkheden om jullie ervaring uit te breiden met een hapje en een drankje. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Natuurlijk. We willen dat iedereen in gala komt. Grapje! Kom zoals je wilt. Bedenk dat je ongeveer 2 kilometer moet lopen. Hoge hakken is dan misschien niet de beste keuze.

Tijdens het spel is drugs- en/of alcoholgebruik verboden.

Wanneer bij aanvang van het spel een medewerker van Hero Adventures twijfelt aan de gesteldheid van een deelnemer, dan heeft de medewerker het recht deze deelnemer te weigeren zonder restitutie.

Na het spel smaakt dat biertje nog veel beter weten we uit ervaring.

We gebruiken in onze games geen voorwerpen of verlichting die mensen met epilepsie kunnen beïnvloeden.

We kunnen alle spellen van begin tot eind rolstoelvriendelijk maken. Neem hiervoor contact met ons op.

Het outdoor spel ‘Hunted’ is echt een actief spel. Dit spel is waarschijnlijk iets minder geschikt voor je.

Nee, we noemen onze games niet voor niks ‘real life’. Je mag elk middel gebruiken om je missie tot een goed einde te brengen.

Tuurlijk mag dat! Vertel ze hoe fantastisch je dag was en vertel ze over je ervaring, maar verklap niet de geheimen. Beschouw jezelf tot geheimhouding verplicht. Gun je vrienden ook dit plezier.

Onze spellen worden gespeeld in de buitenlucht. Daar zijn ook andere mensen, auto’s, fietsers. Je bent zelf verantwoordelijk voor je veiligheid en dat van je team.

Denk er dus om dat je je, ondanks het spelelement gewoon in de echte wereld begeeft en dat je je aan de verkeersregels moet houden.

Kijk dus uit met het oversteken. Kijk links, kijk rechts, en nog een keer links.

Algemene info

Onze spellen zijn geen escape rooms. We gebruiken het concept van escape rooms om buiten een compleet andere ervaring neer te zetten. Lees meer op deze pagina: Wat is een escape room?

In onze games gebruiken wij Augmented Reality. Lees meer op deze pagina: Wat is Augmented Reality?

Geocaching is schatzoeken met GPS. Lees meer op deze pagina: Wat is geocaching?

Serieus? Het wordt tijd dat je een frisse neus haalt. Boek hier een game.

Onze spellen zijn elke dag te boeken en te spelen.

We zijn elke dag telefonisch bereikbaar tussen 8:00 en 18:00. Natuurlijk kun je ook gewoon een mailtje sturen naar [email protected]. Vinden we leuk.

Hero Adventures heeft geen bezoeklocatie. We zoeken de perfecte locaties voor onze games en gaan een samenwerkingsverband aan met de juiste partner in die omgeving voor de optimale beleving. 

Boeken

Elk spel is elke dag te boeken via onze website. We sturen je altijd van tevoren een prijsopgave, zodat je precies weet waar je aan toe bent..

Je een natuurlijk ook een mail sturen naar [email protected]bellen naar 085-0603666 óf hier een bericht naar ons versturen.

Het wijzigen van het aantal personen dient minimaal 120 uur voor aanvang doorgegeven te worden. Daarna is restitutie niet meer mogelijk.

Een geboekte game mag maar 1 keer gewijzigd of verplaatst worden, na wijzigen of verplaatsen van reservering is er geen annulering of restitutie meer mogelijk.

Mocht je je toch bedacht hebben, dan kan dat tot 120 uur voor aanvang. Kosteloos.

Daarna kan het helaas niet meer. Wel kunnen we in overleg, bekijken of we een oplossing kunnen vinden. Misschien is verplaatsen van het spel een optie?

Dit is een lastige vraag. Het ene kind is de andere niet. 

Het is onze ervaring dat onze spellen ongeschikt zijn voor een team met alleen maar kinderen. We hebben families voorbij zien komen met 8-jarigen die soms inzichten hebben, waarmee puzzels opgelost werden. Het gaat dus om team-work. Iedereen van het team draagt bij om de missie tot een goed einde te brengen.

Wat je ook besluit: minderjarigen worden enkel toegelaten onder begeleiding van een persoon van 18 jaar of ouder. 

VR games mogen niet worden gespeeld door kinderen jonger dan 14 jaar.

Zeker! We hebben oma er graag bij. Als oma nog kwiek genoeg is om in ongeveer 2 uur 2 kilometer af te leggen, dan is ze met haar jarenlange ervaring in woordzoekers een uitstekende aanvulling op je team. Opa is ook welkom.

De outdoor game ‘Hunted’ zit boordevol actie en is misschien iets minder geschikt voor de jongsten en ouderen onder ons.

Wijzigingen van de outdoor games bij extreem slecht weer is alleen in overleg mogelijk. We zijn heel flexibel en we willen de optimale ervaring voor al onze games. Er is dus veel mogelijk. Neem gewoon even contact met ons op. Dan kijken we wat we voor je kunnen doen.

Misschien zijn onze indoor VR-games een goed alternatief?

Het kan iedereen gebeuren. We raden dan ook aan om zeker een half uur van tevoren aanwezig te zijn. Mocht je onderweg nog tegenslag krijgen, dan is dat enigszins op te vangen.

Mocht je desondanks toch te laat zijn, dan kan er worden besloten de activiteit in te korten in verband met teams die na jullie starten.

Bij meer dan 30 minuten te laat, kunnen we, hoe erg we het ook vinden, besluiten om het spel te annuleren. Er is dan geen restitutie mogelijk. 

Open chat
1
💬 Hulp nodig?
Hoi 👋 Kunnen we je helpen?
Powered by