Teambuilding

Jij bent waarschijnlijk op zoek naar een manier die jullie team hechter maakt en beter samen laat werken. Wij denken dat je op de juiste plek bent uitgekomen.

Teambuilding als dagje uit in Heerenveen, Friesland

Iedereen in jullie team is verschillend en daar houden we rekening mee. Onze escape room games zijn buiten en zijn speciaal ontworpen voor grotere groepen. Elke speler speelt zijn of haar rol om opdrachten zo snel mogelijk op te lossen. Waar de één een kei is in fysieke spellen, blinkt de ander uit in lastige breinbrekers. Onze outdoor escape games zijn de ideale groepsactiviteiten, waarbij samenwerking centraal staat.

Teamuitjes in meerdere teams

In specifieke thema’s dompelt het gezelschap zich onder in een compleet andere wereld. Dit kan in 1 of meerdere teams die tegen elkaar strijden voor de snelste tijd en de meeste punten.

Operation Mindfall

Tijdens onze outdoor escape game Operation Mindfall waant je team zich in een waar spionageverhaal. Houd de terroristen tegen voordat het te laat is. De teams hebben 2 uur voordat een kwaadaardig virus wordt geactiveerd. Grappige opdrachten wisselen af met pittige puzzels en leiden uiteindelijk naar het allesbeslissende eindspel. Slaagt het team erin de wereld te redden?

High end teambuilding expierience

We werken graag met je samen om een high end teambuilding ervaring te ontwerpen voor jullie team. Van lunch- en diner arrangementen tot bedrijfsgerelateerde uitingen. Een helicopter of een paard en wagen in het spel verwerken? U vraagt, wij draaien. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Open chat
1
💬 Hulp nodig?
Hoi 👋 Kunnen we je helpen?
Powered by