De escape room in een nieuw jasje.

(Of zonder jas natuurlijk)

Gezellig met je familie, vrienden of collega’s een luchtje scheppen en de wereld behoeden van de ondergang. Dat noemen wij nu ‘Quality Time’.

Hét outdoor alternatief voor een escape room

Of je nu een spannende activiteit zoekt om met je familie, collega’s óf vrienden iets leuks te doen, onze outdoor escape room games zijn geschikt voor ieder gezelschap. De spellen zijn geschikt voor jong en oud en ook ideaal voor grotere groepen.

Verdeel het gezelschap in meerdere teams en strijd tegen elkaar. Ga bewapend met een iPad en spionnenkoffer op pad en behoedt de wereld van de ondergang. Geen suffe opdrachten, maar echte breinbrekers, augmented reality kluizen en natuurlijk wordt er ook flink gelachen onderweg.

Stap in een virtuele wereld met Augmented Reality technologie

Misschien ken je augmented reality wel van Pokémon GO. Virtuele beestjes achtervolgen in de echte wereld. Alleen zichtbaar door het scherm van je mobiele telefoon. Wij gebruiken deze geweldige techniek om onze spellen een virtuele laag te geven voor een unieke ervaring.

We combineren deze fantastische ontwikkeling met het beste van geo-caching en escape room opdrachten. We kunnen wel zeggen dat we de escape room in een nieuw jasje hebben gestoken. Allemaal terwijl je ruim 2 uren een frisse neus haalt.

> Wat is augmented reality?

>  Wat is geocaching?

> Wat is een escape room?

Uniek en modern groepsuitje

Niet alleen gebruiken we de nieuwste technologie bij het ontwerpen van onze games, het is ook nog eens sú-per-spannend. Per team leg je een andere route af en strijd je samen tegen je ooms en tantes of die knapen van sales.

Onderweg check je hoe de andere teams ervoor staan en, indien nodig, schakel je nóg een versnelling hoger om te voorkomen dat een ander team er met de overwinning vandoor gaat.

Operation Mindfall

Stap middenin een geheime spionageoperatie. Je team van geheime agenten heeft geheime informatie blootgelegd over Spider Tech. Hét bedrijf achter een supergeheim onderzoeksprogramma dat, als het succesvol is, hen de macht geeft om het menselijke brein te beïnvloeden…

 

Bedrijfsuitjes en teambuilding

De outdoor straatgame Operation Mindfall is perfect te spelen met grote groepen. Verdeeld in teams van 4 tot 6 personen strijd je tegen elkaar voor eeuwige roem. Alle escape room opdrachten vereisen optimale samenwerking van het team en zijn daarom ideaal voor bedrijfsuitjes en teambuilding.  

Deze Operation Mindfall Experience is helemaal te personificeren. Zo kunnen we routes uitzetten in en om het bedrijf en is het mogelijk om custom spellen te ontwikkelen, zodat het past bij de gelegenheid of het merk. Arrangementen, helicopters of Aston Martins toevoegen aan je spionnen-spel? Sky is the limit…

Open chat
1
💬 Hulp nodig?
Hoi 👋 Kunnen we je helpen?
Powered by