Op zoek naar een modern bedrijfsuitje?

Dus jij mag het volgende bedrijfsuitje organiseren? Zoek niet verder! Outdoor escape room games zijn ideaal als bedrijfsuitje. Verdeel grote groepen in meerdere teams en strijd tegen elkaar!

Bedrijfsuitjes voor grotere groepen

We weten het. Het is lastig om elke keer iets nieuws te bedenken om voor je collega’s een leuk bedrijfsuitje te organiseren. ‘Wie is de mol?’, ‘levend ganzenbord’ en die workshops hebben we nu allemaal wel gehad. Tijd voor een bedrijfsuitje van deze tijd!

Onze spellen kun je momenteel spelen met meer dan 100 personen in meerdere teams. Je kunt dus strijden tegen het team van de administratie of die knapen van sales. Je weet al jaren dat je bij de superieure afdeling van het bedrijf hoort, maar tijdens onze spellen zullen we het zwart op wit zetten.

Een outdoor escape room als bedrijfsuitje in Friesland

Escape rooms zijn enorm populair. Met het juiste thema en originele breinbrekers is een mooie ervaring gegarandeerd. Ze zijn ideaal voor teambuilding en een fantastische keuze voor een uur vermaak. Helaas zijn escape rooms vaak gebouwd voor maximaal 6 personen. Hoewel het concept steeds meer mensen aanspreekt, zijn indoor escape rooms vaak te klein voor grote groepen.

Onze games worden buiten gespeeld. Zo bieden we het beste van 2 werelden. Het fantastische concept van de escape rooms én zeeën van ruimte. Zo kunnen we grote groepen verdelen in teams om tegen elkaar te strijden. Wie vindt een beetje competitie nou niet leuk?

Teambuilding en een gezonde dosis competitie

Elk team ontvangt een iPad en een koffer met spionnen-gadgets om tijdens het 2 uur durende spel de diversiteit aan opdrachten op te lossen. De teams lopen verschillende routes op basis van gps, maar komen elkaar onderweg ongetwijfeld een keer tegen.

Voor sommige opdrachten gebruiken we Augmented Reality. Hierbij wordt de iPad gebruikt om een extra virtuele laag over de echte wereld te plaatsen. Hierdoor ontstaan virtuele voorwerpen die voor omstanders onzichtbaar zijn, maar door de iPad voor de spelers zichtbaar worden om de opdrachten op te lossen.

Bedrijfsuitjes op maat?

Wij zoeken samenwerkingsverbanden met personeelsafdelingen om samen high end ervaringen te ontwerpen voor personeel. Zo kunnen we, naast onze standaard routes in het centrum van Heerenveen, ook op maat gemaakte routes uitzetten in de omgeving van jullie bedrijf. Of helikopters en Aston Martins toevoegen om van de ene locatie naar de andere te komen? Sky is the limit.