Op zoek naar een outdoor escape room bedrijfsuitje?

Indoor escape room of outdoor escape game?

Een escape room waarbij je uit een kamer moet ontsnappen is een enorm leuke en spannende activiteit voor kleine groepjes. Voor groepen van meer dan 6 personen zijn ze beperkt wat betreft mogelijkheden. 

Onze bedrijfsuitjes speel je buiten. Deze outdoor escape rooms zijn geschikt voor grote groepen. Samen met je collega’s is het een leuke manier om tegen elkaar te strijden.

Onze Outdoor Escape Room Games

Breinbrekers of actie?

Undercover

Volg drugscrimineel Marco V. om eindelijk zijn illegale handeltjes op te rollen. Inclusief Augmented Reality! Ready? Set.. Go!

Sherlock

Een zaak blijkt te complex voor het politiekorps en jouw team wordt ingehuurd om gijzelaars te bevrijden…

Hunted

Blijf zelf uit de handen van de hunters! Geïnspireerd op het gelijknamige programma en Jachtseizoen.

Outdoor escape room games als perfecte teambuilding tool

Samenwerken als basis van een fantastische dag

Tijdens het spelen van onze outdoor games is samenwerking nodig. Dit maakt onze spellen uitermate geschikt voor teambuilding. Bundel de krachten voor een beter resultaat en leer je collega’s beter kennen tijdens het spel. Gebruik elkaars kennis en sterke eigenschappen om uiteindelijk samen de overwinning binnen te harken. 

Customizen van de spellen

Als je het toch liever nét iets anders wilt

In het geval van een speciale gelegenheid kunnen we onze spellen voorzien met aangepaste vragen en opdrachten. Neem contact met ons op voor een uitgebreide offerte, zodat je weet waar jullie aan toe zijn.