Reserveren

Reserveren kan online via de volgende kanalen:

  • Het boekingssysteem op onze website,
  • Google Bookings, 
  • TripAdvisor,  
  • telefonisch via ons telefoonnummer of 
  • per email via ons contactformulier.

Na het maken van een reservering wordt een bevestiging per e-mail verstuurd. Wanneer deze bevestigingsmail niet is ontvangen, is de reservering niet vastgelegd. Let op, de bevestigingsmail komt af en toe in de spam folder terecht. U kunt de boeking opnieuw maken of per e-mail of telefonisch contact met ons opnemen.

Annuleren

Annuleren is alleen mogelijk via per e-mail of telefoon. Annuleren is tot 120 uur voor aanvang kosteloos. Daarna is restitutie niet meer mogelijk.

Hero Adventures B.V. heeft de mogelijkheid om tot 24 uur voor aanvang de reservering te annuleren of te wijzigen. In geval van een annulering van onze kant wordt het gehele bedrag binnen 30 dagen teruggeboekt.

Reservering wijzigen of verplaatsen

Wijzigingen bij extreem slecht weer alleen mogelijk de reservering te verplaatsen in overleg.

Een reservering mag maar 1 keer gewijzigd of verplaatst worden, na wijzigen of verplaatsen van reservering is er geen annulering meer mogelijk.

Hero Adventures B.V. is niet verplicht een boeking te verplaatsen, alleen bij slecht weer minimaal 30 mm regenval per uur. Of hevige onweer.

Het wijzigen van het aantal personen dient minimaal 120 uur voor aanvang doorgegeven te worden. Daarna is restitutie niet meer mogelijk

Te laat komen

Hero Adventures B.V. heeft het recht om u deelname te weigeren mocht u meer dan 30 minuten te laat zijn. Bij het te laat komen van 10 -30 minuten kan er worden besloten de activiteit in te korten.

De ervaring

Wanneer je meedoet aan een game van Hero Adventures B.V. moet je begrijpen dat je niet een alledaagse bezigheid doet. Het is een spannend spel, maar ook geschikt voor zwangere vrouwen en mensen van 65+. Toch blijft deelname te allen tijde op eigen risico.

Geheimhouding

Gun je vrienden ook dit plezier en vertel ze over je ervaring, maar verklap niet de geheimen. Beschouw jezelf tot geheimhouding verplicht.

Leeftijd

Kinderen van 14 jaar en jonger worden enkel toegelaten onder begeleiding van een persoon van 18 jaar of ouder.

Alcohol en drugs

Tijdens het spel is drugs- en/of alcoholgebruik verboden.

Wanneer bij aanvang van het spel een medewerker van Hero Adventures B.V. twijfelt aan de gesteldheid van een deelnemer, heeft de medewerker het recht deze deelnemer te weigeren zonder restitutie.

Juli 2019. Deze algemene voorwaarden zijn onderhevig aan verandering.

Open chat
1
💬 Hulp nodig?
Hoi 👋 Kunnen we je helpen?
Powered by